Za hitrejšo rast las, komplet še ceneje 2x1L

110,00

Hair Bell komplet za hitrjo rast lepih, močnih in bolj gostih las.

30 let prisotno na trgu in zagotovljeno deluje.

Komu je komplet namenjen?

Komplet je primeren za moške in ženske, ki želijo polepšati videz las, jih ojačati, narediti bolj goste in pospešiti njihovo rast.

Kaj komplet vsebuje?

  • šampon Hair Bell 1000ml
  • Balzam-aktivator 1000ml

Naravne učinkovine v kompletu ojačajo lase, jim omogočajo, da hitreje rastejo in preprečujejo lomplenje in cepljenje las.

Šampon in balzam vsebuje visoko koncentrirano mešanico naravno prisotnih beljakovin, ki so nujne za zdrave lase in podpirajo njihovo rast:

  • hitin
  • hidrolizirani keratin
  • sojine proteine
  • izvlečke jajčnih lupin

Kombinacijo sestavin še podkrepi vitamin B6 (piridoksin), kateri je ključen pri presnovi beljakovin, ki jih rabijo lasje.

Maska vsebuje aktivator za last las in negovalno karitejevo maslo za sijoče in lepe lase.

Navodila za uporabo

Šampon in balzam-aktivator uporabljajte 2x do 3x na teden. Šampon in nato balzam vrtite v lase in lasišče. Pri tem ne drgnite premočno, da ne potrgate tanjših in šibkejših las. Ti lasje se bojo z redno uporabo zrasli in se ojačali. Po tem na mokre lase nanestite še masko, ki vsebuje aktivator rasti in omogoča, da lase lažje oblikujemo. Vse izdelke pustite na laseh in lasišču 2 do 3 minute pred izpiranjem z mlačno vodo. Lase sušite na srednji temparaturi in ne drgnite jih premočno z brisačo.

Proizvedeno v Franciji

 

Shopping Cart

5% POPUST

na prvi nakup

Komplet za hitrejšo rast las 1l Hair BellZa hitrejšo rast las, komplet še ceneje 2x1L
110,00
Scroll to Top