Dostava naročil kozmetike

Dostava naročil kozmetike na dom je urejena na sledeči način:

 • OB NAKUPU NAD 40€ VAM NUDIMO BREZPLAČNO DOSTAVO

  Blago, naročeno v spletni trgovini Bell.si, odpošljemo v najkrajšem možnem času. Če je na zalogi v skladišču, običajno še isti dan.
  Dostava je možna s Pošto Slovenije.

 • STROŠEK DOSTAVE

  Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo in znaša 4,00€.

  Pri plačilu po povzetju se zaradi dodatnih provizij zaračuna dodatni strošek v višini €1,50.

  Stroške dostave pri menjavi izdelkov krije kupec, ob vrnitvi izdelkov pa vam povrnemo kupnino.

 • BREZPLAČNA DOSTAVA

  S prejetim kuponom lahko koristite BREZPLAČNO DOSTAVO. Kupon prejmete ob posebnih AKCIJAH oz. PROMOCIJAH spletne trgovine Belle.si!
  Ob nakupu nad 40€ vam nudimo brezplačno poštnino.

 • PAKET ODPOŠLJEMO ŠE ISTI DAN

  Če je blago na zalog in če je naročilo oddano in potrjeno dovolj zgodaj paket odpošljemo še isti dan. Da bi nam to uspelo, upoštevajte naslednja priporočila:
  – predvidoma so vsi objavljeni izdelki na zalogi, razen, če je drugače označeno,
  – v primeru, da je zaloga napačna, vas obvestimo po SMS ali na e-naslov,
  – naročilo oddajte čimprej – najkasneje do 14. ure,
  – ob načinu plačila z nakazilom vam izdelke lahko odpošljemo šele po opravljenem nakazilu zneska na TRR našega podjetja.

  Če artikla nimamo na zalogi v skladišču, bo na dostavo treba počakati dlje. V tem primeru upoštevajte naslednja pravila:
  – predviden rok dobave je 7-15 dni, v primeru, da artikla ni na zalogi (gre za povprečen čas, v katerem uvoznik dostavi blago do nas),
  – če pri artiklu piše, da je trenutno nedobavljiv, to pomeni, da nimamo podatka o tem, kako hitro lahko artikel dostavimo; če tak artikel vendarle naročite, ga bomo poskušali najti in vam ga dostaviti, če pa bomo neuspešni, bomo naročilo stornirali,
  – če naročite več artiklov in bo čakalna doba za nekatere daljša kot za druge, vas bomo vprašali ali želite dobavo skupaj ali vam izdelke na zaloki pošljemo vnaprej,
  – če bo čakalna doba zelo dolga, vas bomo preko elektronske pošte sproti obveščali o podatkih o predvideni dobavi; če se vmes kadarkoli premislite, nam lahko to sporočite in artikel bomo odstranili iz naročila in dostavili ostale artikle ali pa naročilo stornirali.
  Dostava naročil kozmetike poteka preko Pošta Slovenije ali GLS Slovenija, večinoma naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku petih delovnih dni. Ob odpremi pošiljke vam bomo poslali obvestilo, da smo artikle že poslali na pot.

Za vse dodatne informacije nam pošljite elektronsko pošto na info@belle.si ali pokličite 068 929 111

Shopping Cart

5% POPUST

na prvi nakup

Scroll to Top