Možnost plačila

Spletna trgovina Belle.si omogoča naslednje načine plačila:

  • po predračunu
    z nakazilom na TRR: SI56 6100 0002 2629 865 trgovine Belle.si – DigicS d.o.o.
  • Plačilne in kreditne kartice (Stripe)
  • po povzetju
    vrednost naročila v gotovini ali s kartico poravnate dostavljalcu ob prevzemu paketa (preberite pogoje poslovanja – za neprevzete pakete bo izstavljen račun za poštnino). Ta način plačila nosi dodaten strošek 1,50€.

Pri nakupih nad 30 € je poštnina brezplačna!

COVID-19

V izogib nepotrebnim stikom z ljudmi predlagamo uporabo brezgotovinskih načinov plačila kot je nakazilo po predračunu oz. s plačilnimi in kreditnimi karticami preko spleta (Stripe).

CENE

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji.
Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.
Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu Naročilo potrjeno). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.

V primeru neprevzema paketa naročenega s plačilom po povzetju, bo na vaš naslov poslan račun s stroški dostave in vračila paketa kakor je to navedeno v pogojih poslovanja.

KAKO OPRAVIM NAKAZILO NA RAČUN PODJETJA

Nakazilo na račun podjetja lahko opravite preko spletnega ali mobilnega bančništva oziroma s plačilom na pošti oz. banki preko UPN obrazca. Ob zaključenem naročilu boste prejeli QR kodo, ki jo lahko z aplikacijo za mobilno bančništvo poskenirate ter podrobne podatke za nakazilo.

KAKO IZPOLNIM UPN OBRAZEC

Nakazilo izvedete na račun podjetja DigicS d.o.o. na sledeč način:

Namen: Belle.si naročilo <številka naročila>

Sklic: SI 00 <številka naročila>

Transakcijski račun: SI56 6100 0002 2629 865

 

Shopping Cart
Scroll to Top